Ohjelmapalvelut

 

Trubaduuri Taisto Pulkkinen

Ylioppilasjuhlat Helsingissä
Ylioppilasjuhlat Helsingissä. Yksinlaulua ja yhteislaulua asiakkaan toiveiden mukaan.

Teen esiintymisiä yksin kitaran kanssa. Ohjelmisto koostuu pääosin kaikille tutusta musiikista. Käytän säestykseen klassista kitaraa. Ohjelmisto räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Voin esiintyä myös tietokoneessa olevien orkesteritaustojen kanssa. Silloin on mahdollista esittää myös klassista laulumusiikkia. Yhteydenotto!

Yhteislaulu

Yhteislaulu voi olla juhlan ohjelmanumerona kiva. Saat siihen vetäjän ja säestyksen klassisella kitaralla! Sanat mukana monistettuna. Kivoja tuttuja kappaleita. Eikä maksa paljon. Yhteydenotto!

Retro-Bänd

Onko tulossa häät, yritysjuhlat, yhdistyksen pikkujoulut tms. Tilaa pieni Bändi hoitamaan tanssit ja halutun ohjelmanumeron!

Retro-bandi
Kuvassa Retro-Bandin kokoonpano: Taisto Pulkkinen, laulu, sähkökitara, klassinen kitara ja 12 kielinen kitara. Paavo Eerola, laulu, sähkökitara ja akustinen kitara. Harri Laakso, laulu, cajon rummut ja basso.

Retro-band on hakenut raaka-aineet musiikilliseen keitokseensa niin kevyen musiikin klassikoista kuin tuoreemmista aineksista. Uudempikin kappale voi Retro-bandin käsittelyn jälkeen kuulostaa erilaiselta, jopa hieman Vintage-henkiseltä.

Kattauksessa on sekä kotimaisia, että ulkomaisia kappaleita, hieman eksoottisia Bossa Novan sävyjä Latinalaisesta Amerikasta, juurevaa musiikkia Pohjois-Amerikasta, uutta ja vanhaa sekoitettuna vivahteikkaaksi kokonaisuudeksi.

Mausteina Retro-band lisää tyylitajuista soittoa ja taidokasta laulua

Yhteydenotto!

 

Musiikkia tapahtumaan!

 

 

Mainokset