Kitaratunnit ja opetus

Taisto Pulkkinen. 05.08.1995. Yhteislauluja vetämässä.
Kitara soveltuu hyvin laulujen säestykseen. Se on helppo kuljettaa ja aina soittovalmis. Bändisoitossa kitara on hyvin monipuolinen soitin.

Kitaratunnit

Annan kitaratunteja sähkökitaran ja klassisen kitaran soitossa. Pääset heti suoraan soittamaan suosikkikappaleitasi jo ensimmäisestä tunnista alkaen. Nuottien ja musiikkiteorian opit siinä samalla. Pääset nopeasti alkuun ammattilaisen opetuksessa.

Bassokitaratunnit

Annan bassokitara tunteja. Pääset heti suoraan soittamaan suosikkikappaleitasi jo ensimmäisestä tunnista alkaen. Nuottien ja musiikkiteorian opit siinä samalla. Pääset nopeasti alkuun ammattilaisen opetuksessa.

Opiskelu

Lisäksi opiskelu on hauskaa, kun pääset melkein heti soittamaan helppoja kappaleita. Edetään opiskelijan tahdissa! Opettajalla kitara myös tunneilla mukana, joten voidaan soittaa yhdessä.

Bänditaustat

Opiskelet laulua tai soittoa! Valmis yksinkertainen bänditausta auttaa opiskelussa. Taustoja voit käyttää keikalla bändin tilalla. Näissä yleensä on soittimina: Rummut, basso, piano, kitara ja mahd. esim. huilu. Tausta voidaan muodostaa myös omasta, ehkä jopa nuotintamattomasta sävellyksestäsi!

Nuotinnusohjelman käytön koulutus

Annan myös opastusta MusesCore nuotinnusohjelman käytössä, uusien kappaleiden nuotinnuksessa ja sovituksessa.

 

 

Mainokset

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: