Kitaratunnit ja opetus

Taisto Pulkkinen. 05.08.1995. Yhteislauluja vetämässä.
Kitara soveltuu hyvin laulujen säestykseen. Se on helppo kuljettaa ja aina soittovalmis. Bändisoitossa kitara on hyvin monipuolinen soitin.

Kitaratunnit

Annan kitaratunteja sähkökitaran ja klassisen kitaran soitossa. Pääset heti suoraan soittamaan suosikkikappaleitasi jo ensimmäisestä tunnista alkaen. Nuottien ja musiikkiteorian opit siinä samalla. Pääset nopeasti alkuun ammattilaisen opetuksessa. Ensimmäiset kaksi tuntia ilmaiseksi. Seuraavista sovitaan tutustumistuntien jälkeen.

Bassokitaratunnit

Annan bassokitara tunteja. Pääset heti suoraan soittamaan suosikkikappaleitasi jo ensimmäisestä tunnista alkaen. Nuottien ja musiikkiteorian opit siinä samalla. Pääset nopeasti alkuun ammattilaisen opetuksessa. Ensimmäiset kaksi tuntia ilmaiseksi. Seuraavista sovitaan tutustumistuntien jälkeen.

Opiskelu

Lisäksi opiskelu on hauskaa, kun pääset melkein heti soittamaan helppoja kappaleita. Edetään opiskelijan tahdissa! Opettajalla kitara myös tunneilla mukana, joten voidaan soittaa yhdessä.

Ensimmäiset kaksi tuntia ilmaiseksi.

Bänditaustat

Opiskelet laulua tai soittoa! Valmis yksinkertainen bänditausta auttaa opiskelussa. Taustoja voit käyttää keikalla bändin tilalla. Näissä yleensä on soittimina: Rummut, basso, piano, kitara ja mahd. esim. huilu. Tausta voidaan muodostaa myös omasta, ehkä jopa nuotintamattomasta sävellyksestäsi!

Video Youtubeen

Näitä laulutaustoja voidaan myös käyttää jos haluatte videon Youtubeen. Pannaan tausta soimaan ja mikki laulajan käteen. Videoidaan esitys ja laitetaan Youtubeen. Käy todella helposti. Aloitteleva muusikko pääsee näin esille.

Demo

Näiden bänditaustojen avulla voidaan myös muodostaa sävellyksestäsi Demonauha.

Nuotinnusohjelman käytön koulutus

Annan myös opastusta MusesCore nuotinnusohjelman käytössä, uusien kappaleiden nuotinnuksessa ja sovituksessa.

 

 

Mainokset

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: