Jutut

Äänentoisto, Bänditaustat, Elokuu, Indiko Melakari, Miksaus, PA laitteisto, Yleinen

PA-laitteisto

Kalusto henkilöauton takakonttiin.

Pilarivahvistin kaiuttimineen
Pilarikaiutinjärjestelmä.

Alapäässä matalien äänien yksikkö ja pilarissa keskiäänet, sekä korkeat äänet. Laitteisto mahtuu pieneen tilaan ja siinä on tehoa parinsadan kuulijan saliin riittävästi.

Miksaus
Miksauksen säädöt

Laitteessa on kolme sisäänmenokanavaa. Yhteen tulee tietokonetaustat, toiseen mikrofoni ja kolmanteen kitaravahvistin. Sbbarin voimakkuus suhteessa kokonaisvolyymiin, sekä kokonaisvolyymin säätö.

Laitteeseen kuuluu kuljetus suojat.

Näillä mennään keikalle. Pienet mutta tehokkaat laitteet. Sain ääniteknikko Indiko Melakarilta lausunnon, että yllättävän hyvät kokoisekseen ja hintaansa nähden. Indiko sanoi: ”Kyllä nämä toimii sinun tarkoituksessa ihan hyvin. Puhdas ääni. Subbari ei toista aivan matalimpia taajuuksia, mutta yläpää pelaa mainiosti.”

Mainokset
Elokuu, Kalusto, Kitaravahvistin, Miksaus, Taisto Pulkkinen, Yleinen

Kitaravahvistin

Kaluston uusinnassa minulla on tavoitteena saada kaikki mahtumaan auton takakonttiin. Tietenkin jos tulee iso ulkoilmakeikka, niin silloin on käytävä vuokraamassa isommat laitteet.

11515514_800

Tässä uusi kitaravahvistin, jossa on 4 säädettävää ja kaiuilla varustettua sisääntuloa ja kaikki tarvittavat ominaisuudet. Teho 50W. Verkko, paristo, sekä minulla myös 28A akkukäyttöisenä. Keikan voi heittää vaikka sähköttömällä kesämökillä ilman ongelmia. Laite on kevyt ja siinä on mukana suoja, jonka ansiosta laite saadaan käyttökuntoon kaksi vetoketjua avaamalla. Pienessä koossa eikä paljon paina. Ja vielä kohtalaiset saundit….

Atk, Bänditaustat, Elokuu, Melodisoi, Nuotinnos, Sanoitukset, Taisto Pulkkinen, Yleinen

Ideasta Youtube esitykseksi!

Ideoimme kahden kaverin kanssa kurssia, joka opettaisi Musescore nuotinnusohjelman, sovitusten, Reaper kotistudio-ohjelman ja videoiden tekemiseen Yotubeen saakka. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi aiheeseen yhteydenottosivun kautta. Mainittakoon, että nämä aihealueet ovat kaikki laajoja, joten aloittaisimme kurssilla aivan alkeista.

Uimapukumuoti
Kun uutisissa kerrottiin tästä minimaalisesta uimapukumuodista niin pitihän minun siitä heti aamutuimaan rakentaa laulu!

Katsotaan missä määrin asiaan olisi kiinnostusta ja kehittelemme sitten ideaa eteenpäin! Tässä yksinkertainen sävellykseni valaisemaan aloitustasoa!

Yhteydenotto:

https://melodisoi.wordpress.com/contact/

Elokuu, Taisto Pulkkinen, Yleinen

All Of Me

Vanhaan Swing kappaleeseen on nyt valmistunut sovitus pienellä bändille: Rummut, basso, piano ja sointumerkit kitaralle, sekä englannin kieliset sanat. Samoin kappaleeseen löytyy harjoittelutausta ilman kitaraa ja laulua. Kappale on minulla trubadur ohjelmistossa!

Taisto Pulkkinen
Kitara on ollut soittimeni 16 vuotiaasta lähtien. Ikuinen haaveeni hyvästä laulutaidosta paranee päivä päivältä. Valmiiksi musiikissa ei tule koskaan.

Voitte kysellä sovitusta yhteydenottosivun kautta!

Yleinen

Hei laulun harrastajat

Onko ongelma siinä ettei nuottia löydy tai se on väärässä sävellajissa? Ei ole harjoittelutaustoja, jolloin laulun opiskelu on vaikeata. Minä pystyn auttamaan!

Hiljainen kitara
Hiljainen kitara. Sovitus klassiselle kitaralle ja kuorolle. Kitarasovitus Taisto Pulkkinen. Kappaleeseen myös saatavana trubaduurisovitus samalla kitarastemmalla.

Kysy reilusti ongelmaasi ratkaisua! 040-8415845 Taisto.

2018, Bänditaustat, Heinäkuu, Kitara, Lappeenranta, Marian aukio, Sovitukset Taisto Pulkkinen, Taisto Pulkkinen, Trubadur, Yksinlaulu, Yleinen

Taisto Pulkkinen musisoi Lappeenrannassa Marian aukiolla

2018-03-22_Taisto_Pulkkinen
Taisto Pulkkinen ja Klassinen kitara. Tämän lisäksi käytössä Jazz kitara. Ja usein bänditausta tietokoneesta.

Lappeenrannan kaupungin kesäkonserttisarjassa musisoin Marian aukiolla 21.07.2018 klo 10-11 laulaen ja soittaen kitaraa tietokoneeseen rakentamieni bänditaustojen kanssa. Konsertti on ilmainen. Tervetuloa kuuntelemaan.